12η Γενική Συνέλευση 10/02/2019

12η Γενική Συνέλευση 10/02/2019

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 

12η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Στις Γενικές μας Συνελεύσεις μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη, χωρίς το δικαίωμα ψήφου, εφόσον προκύψει ψηφοφορία για οποιοδήποτε θέμα.

Πρόσκληση

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 σας προσκαλούμε στη 12η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Σοφοκλή Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη, για τον ετήσιο Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε για τις προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν το 2019.

Θα επακολουθήσει συζήτηση για τις δραστηριότητες και δράσεις μας και ό,τι γενικότερα μας έχει απασχολήσει καθώς επίσης και με τις δικές σας προτάσεις, πάντα μέσα στα πλαίσια και στους σκοπούς του συλλόγου μας. Tη συζήτηση θα κλείσουμε με κεράσματα και τσιπουράκι, που σερβίρουμε πάντα όταν δεν ακολουθεί εκλογική διαδικασία.

Είναι σημαντικό σε καιρούς όπως οι σημερινοί, που όλα μοιάζουν δύσκολα και αντίξοα να συμμετέχουμε, να μένουμε ενωμένοι, ενημερωμένοι και να γινόμαστε πιο δυνατοί.

Η Κι.Π.Η., σαν Κίνηση Πολιτών, όχι μόνο χρειάζεται τα μέλη της, τις απόψεις τους, την παρουσία και τη συμμετοχή τους, αλλά έχει ανάγκη και τη συνεχή αύξηση των ενεργών μελών της.

Η παρουσία σας είναι σημαντική για την αποτελεσματικότερη και δημοκρατικότερη λειτουργία του συλλόγου, αλλά και για να μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Η συμμετοχή σας, η έκφραση της δικής σας άποψης, η ενημέρωση για όσα όλο το χρόνο επιδιώκουμε, πετυχαίνουμε ή μη, οι συνεργασίες μας και οι ζυμώσεις που λαμβάνουν χώρα στην κοινωνία των ενεργών πολιτών, παίζουν μεγάλο ρόλο στη συνέχιση των προσπαθειών μας.

Να σας θυμίσουμε ότι για τη συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση πρέπει να είμαστε ταμειακώς εντάξει. Σε περίπτωση που κάποιος οφείλει κάποιες συνδρομές (ετήσια συνδρ. 10 ευρώ), μπορεί να τις εξοφλήσει πριν την είσοδό του σ’ αυτή.

Πρόγραμμα

11:00   Προσέλευση – καφές  

11:30   Κοπή Βασιλόπιτας

12:00 Έναρξη Γενικής Συνέλευσης   

  • Οικονομικός Απολογισμός (Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής – Οικονομικός απολογισμός)
  • Διοικητικός Απολογισμός
  • Προγραμματισμός 2019
  • Συζήτηση – Αποφάσεις μελών

Τα μέλη του ΔΣ:

Σταμάτη Πηνελόπη      Πρόεδρος

Σολδάτου Ελευθερία    Αντιπρόεδρος

Δημητρίου Ευαγγελία  Γραμματέας

Μπουζάκη Γεωργία      Ταμίας

Πάρντος Ύδρα               Σύμβουλος

 

Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα 134, Ηλιούπολη.

Comments are closed.