Λαχειοφόρος αγορά

Λαχειοφόρος αγορά

18 Ιουνίου 2019

Kλήρωση λαχειοφόρου αγοράς για κάλυψη μέρους εξόδων της 4ης γιορτής για την Πικροδάφνη στις 9/6/2019

Αριθμός λαχνών 150 (εκατόν πενήντα)

Αριθμός δώρων 3 (τρία)

Σήμερα στις 18 Ιουνίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, στο γραφείο της Κι.Π.Η. επί της οδού Σκρα 10 στην Ηλιούπολη Αττικής, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των λαχνών παρουσία των:

Πηνελόπης Σταμάτη, προέδρου της Κι.Π.Η., Ευαγγελίας Δημητρίου, γραμματέως της Κι.Π.Η., Γεωργίας Μπουζάκη, ταμία της Κι.Π.Η.

Για την κλήρωση των λαχνών εκλήθησαν και παρέστησαν επίσης οι:

Ειρήνη Σκαροπούλου, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Άγγελος Σικελιανός», Αικατερίνη Μπουλμπασά, μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου «Άγγελος Σικελιανός», Ρεγγίνα Αλυσανδράτου, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Κι.Π.Η.

Τον πρώτο λαχνό τράβηξε η κα Ειρήνη Σκαροπούλου, ήταν ο αριθμός  05 (πέντε), που κερδίζει το πρώτο δώρο που είναι ένα εισιτήριο των 2 ατόμων, σε καμπίνα ΑΒ2 & 1 Ι.Χ., με επιστροφή, στη γραμμή της Ανκόνας, προσφορά των εταιρειών ANEK LINES & SUPERFAST FERRIES.

Τον δεύτερο λαχνό τράβηξε η κα Αικατερίνη Μπουλμπασά, ήταν ο αριθμός 80 (ογδόντα), που κερδίζει το δεύτερο δώρο, που είναι 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του 2019, προσφορά από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα George gest house, στην περιοχή Λογαράς Πάρου.

Τον τρίτο λαχνό τράβηξε η κα Ρεγγίνα Αλυσανδράτου, ηταν ο αριθμός  133 (εκατόν τριάντα τρία), που κερδίζει το τρίτο δώρο, που είναι ένας αφυγραντήρας 25lt, TCL, προσφορά της εταιρείας Σ. Σολδάτος ΕΠΕ.

Οι κερδίσαντες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6944683652, Ευαγγελία Δημητρίου, για να παραλάβουν τα δώρα τους.

 

 

Λαχειοφόρος αγορά

Για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και κάλυψη μέρους των δαπανών της 4ης γιορτής για την Πικροδάφνη, που έγινε στις 9 Ιουνίου 2019, κυκλοφορήσαμε 150 λαχνούς προς 3 ευρώ τον ένα.

Η κλήρωση των λαχνών θα γίνει την Τρίτη 18/6/2019 και ώρα 20:00, στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ,  στο γραφείο του συλλόγου μας, 

Σκρα 10, πλατεία Καραΐσκάκη ή Κανάρια Ηλιούπολη, 1ος όροφος.

Θα παρίστανται επίσης για να τραβήξουν τους τυχερούς λαχνούς:

  • μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου ‘Άγγελος Σικαλιανός”,
  • μέλος του ΔΣ του συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης και
  • μέλος της Eλεγκτικής Eπιτροπής της Κι.Π.Η.

 

Τα δώρα των λαχνών είναι:

Δώρο Νο 1

Προσφορά των εταιρειών ANEK LINES & SUPERFAST FERRIES

Ένα εισιτήριο των 2 ατόμων, σε καμπίνα ΑΒ2 &1 Ι.Χ., με επιστροφή, στη γραμμή της Ανκόνας.

Θα έχει ισχύ για ένα χρόνο, εκτός από τα δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων – Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο & Αύγουστο.

Δώρο Νο 2

Από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα George gest house, περιοχή Λογαράς Πάρου

3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του 2019

Δώρο Νο 3

Από την Σ. Σολδάτος ΕΠΕ

Ένας αφυγραντήρας 25ltTCL

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας!

Χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί η γιορτή για την Πικροδάφνη!

Comments are closed.