Ύβρεις, προπηλακισμοί και επιθετική συμπεριφορά από τον ιερέα και την οικογένειά του στον Προφήτη Ηλία….

Παρά την απαγόρευση από το Δασαρχείο για τη συνέχιση των εργασιών, σήμερα το πρωί ο συμπολίτης μας Χρήστος Κολομβούνης διαπίστωσε οτι οι εργασίες συνεχιζόταν με την τοποθέτηση σιδεριών, κάγκελων κλπ. Επενέβη και ειδοποίησε το Δήμαρχο και το Α.Τ. Ηλιούπολης, αφού ενημέρωσε το σιδερά οτι οι εργασίες είναι παράνομες. 

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του ιερέα, οι οποίοι έγιναν επιθετικότεροι όταν εμφανίστηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής και μετέπειτα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Χατζηδάκης. Οι ύβρεις μετατράπηκαν σε χειρονομίες ώσπου εμφανίστηκε το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος, παρουσία των οποίων έγιναν οι τελευταίες χειροδικίες και ακούστηκαν από την οικογένεια του ιερέα οι τελευταίες βρισιές….

Μπράβο στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ Χατζηδάκη, στους Αντιδημαρχους κ. Σεφτελή και Στασινόπουλο και πάνω απ’ ολα στον συμπολίτη μας Χρήστο Κολομβούνη, που σημερα, για αλλη μια φορα, υπερασπίστηκαν τη νομιμότητα στον Υμηττό!

Μπράβο σας που αντιμετωπίσατε τις βίαιες επιθέσεις, προπηλακισμους και ύβρεις του ιερεα και της οικογενειας του χωρις τη χρηση παρομοιας συμπεριφορας

Η παρανομη ανεγερση ναου σε δασικη περιοχη του Υμηττου συνεχιστηκε σημερα παρα την απαγορευση συνεχισης των εργασιων απο το Δασρχειο Πεντελης. Η προκλητικη συμπεριφορα της οικογενειας του ιερεα Στυλιανου Καρπαθιου αλλα και του ιδιου, ουδολως αρμοζει με το λειτουργημα του…

Η έγκαιρη εμφάνιση των περιπολικών του ΑΤ Ηλιουπολης σταμάτησε το επεισόδιο. Κατά τις 11:00 το πρωί, όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για καταθέσεις και υποβολή μηνύσεων, όπου ωστόσο εμφανίστηκε και εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πεντέλης. Σε ερώτησή μας τι είδους άδεια προσκόμισε στο δασαρχείο ο ιερέας, μας απάντησε οτι αφορούσε επισκευαστικές εργασίες στο παλιό εκκλησάκι και είχε εκδοθεί από υπηρεσία της Αρχιεπισκοπής (ναοδομία). Στο Α.Τ. Ηλιούπολης προσήλθε και ο Δασάρχης Πεντέλης, ο οποίος διαβεβαίωσε οτι έχει εκδοθεί εντολή παύσης εργασιών, για την οποία έχει ενημερωθεί και το αστυνομικό τμήμα.

Εκπροσωποι Δημοτικων Παραταξεων, Δημοτικοι Συμβουλοι και πολιτες δηλωσαμε με την παρουσια μας στο αστυνομικό τμήμα τη συμπαράστασή μας στη Δημοτική αρχή.

Απαίτησή μας παραμένει το γκρέμισμα του νεου κτίσματος και η αποκατάσταση του χώρου οπως ηταν πριν την νεα ανεγερση και τη δημιουργία του αυτοσχέδιου parking.

Οι καταθέσεις κράτησαν μέχρι το βράδυ στις 9 η ώρα περίπου….

Το Δ.Σ. της Κι.Π.Η.

Για τα γεγονότα αυτά το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης εξέδωσε ανακοίνωση  με τίτλο: “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”