6η Γεν. Συνέλευση 17/02/13

17 Φεβρουαρίου 2013

Πρακτικά Γεν. Συνέλευσης

Πρόεδρος Θανάσης Αρμάος, Γραμματέας Ελβίνα Σολδάτου

Η Γεν. Συνέλευση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας. Την πρώτη πίτα έκοψαν δύο παιδιά (συνηθίζουμε να δίνουμε τη χαρά αυτή στα παιδιά) και τη δεύτερη η Παρασκευή Μουχάλη, με τη βοήθεια των παιδιών.

Συνεχίστηκε με τον Οικονομικό απολογισμό του έτους.

Αρχικά μίλησε η ταμίας Ύδρα Πάρντος, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον αριθμό των μελών και στο άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού στην τράπεζα Πειραιώς, γεγονός που συντελεί στην πιό εύκολη πληρωμή της συνδρομής από τα μέλη μας που μένουν σε άλλες πόλεις, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 .

Στη συνέχεια μίλησε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής , εστιαζόμενος στο γεγονός οτι τα οικονομικά του συλλόγου βρέθηκαν εντάξει και οτι και το 2012 είχαμε αύξηση του μεταφερόμενου υπολοίπου για την επόμενη χρονιά, ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .

Ο Διοικητικός απολογισμός άρχισε με την Ευαγγελία Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου τις σχετικές με την “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΤΤΙΚΗ”.

Πιό συγκεκριμένα μίλησε για την κοπή των δέντρων σε διάφορες πλατείες και νησίδες της Ηλιούπολης και τις ενέργειες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Επίσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή μας στη δημόσια διαβούλευση για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Η πρότασή μας είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού πάρκου υψηλού πρασίνου.

Σχετικά με την πρόταση αυτή διαβάστε εδώ    

http://kipi.gr/?p=3076

 

Τέλος τόνισε ιδιαίτερα την κινητοποίησή μας για τη συλλογή υπογραφών, για την έγκαιρη ενημέρωση της πόλης από τη Δημοτική αρχή, σε θέματα που επηρεάζουν το Περιβάλλον, την Οικονομία και τη Ζωή της και με αυτό τον τρόπο τη δημοκρατικότερη λειτουργία της.

http://kipi.gr/?p=3282

 

Στη συνέχεια μίλησε ο Θανάσης Αρμάος για τη δράση μας σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία μας με την “Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων” και την κινητοποίηση φορέων, συλλογικοτήτων και δημοτικών παρατάξεων της Ηλιούπολης, με στόχο τνη αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο Δήμου ή όμορων δήμων, με συλλογή στην πηγή και η εφαρμογή της στην Ηλιούπολη.  

http://kipi.gr/?p=3209

 

Το τρίτο θέμα το οποίο παρουσιάστηκε ήταν οι δράσεις μας σχετικά με αστέγους και άπορες οικογένειες. Μίλησε γι αυτό η Ύδρα Πάρντος.  

http://kipi.gr/?p=3192

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ενημερώθηκαν για την ψυχαγωγική δραστηριότητα του έτους από τη Βάσω Δημητρίου. Μίλησε επίσης για το πικ-νικ και την εκδρομή που θα γίνουν το τρέχον έτος, με επιφύλαξη και κάποιες άλλες δραστηριότητες ψυχαγωγικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Και οι τέσσερις ομιλητές συνόδευσαν τις ομιλίες τους με προβολές φωτογραφιών και εικόνων.

Τη Γενική Συνέλευση έκλεισε η Ευαγγελία Δημητρίου η οποία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με Υγεία και Αισιοδοξία, τονίζοντας ιδιαίτερα οτι δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη μας και τη θετική σκέψη.

Δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ κανένα να μας κλέψει την αισιοδοξία και το γέλιο. Μας βοηθούν να ξεπερνάμε όλα μας τα προβλήματα πιό εύκολα και πιό γρήγορα. Έχουμε πάντα θετική σκέψη, ζούμε καλύτερα.

20 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση μελών

(Μη μέλη μπορούν να συμμετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου)

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική μας Συνέλευση, 6η κατά σειρά, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Σοφοκλή Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα, στην Ηλιούπολη.

Επειδή η Γενική Συνέλευση είναι το κυρίαρχο όργανο της Κι.Π.Η.,

είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων μας σ’ αυτή,

για να γίνει πιο εποικοδομητική η συζήτηση,

όχι μόνο για όσα κάναμε αλλά και για όσα θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε

και για τους προβληματισμούς και τις αποφάσεις μας σχετικά με τις δυνατότητες

και την προοπτική του συλλόγου μας, μέσα στη σύγχρονη πολιτική & οικονομική πραγματικότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00 Προσέλευση – καφές

11:20 Κοπή Βασιλόπιτας

11:50 Έναρξη Γενικής Συνέλευσης

Oμιλία Προέδρου

12:00 Οικονομικός Απολογισμός

  • Ισολογισμός
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

12:15 Διοικητικός Απολογισμός

  • Κοπή δέντρων- Συλλογή υπογραφών
  • Διαχείριση Απορριμμάτων
  • Άστεγοι – Άπορες οικογένειες
  • Εκδρομές

12:50 Προγραμματισμός 2013

  • Δυνατότητες – Προοπτικές συλλόγου

13:00 Συζήτηση – Αποφάσεις μελών

 

Υπενθύμιση

Η ετήσια συνδρομή εξακολουθεί να είναι 10 ευρώ και είναι η μοναδική πηγή εσόδων για το σύλλογό μας.

Για το λόγο αυτό, βάσει καταστατικού, η πληρωμή της αποτελεί προϋπόθεση

για τη συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση.

 

Comments are closed.