Ποικίλο όρος, Λίμνη Κουμουνδούρου

Ποικίλο όρος, Λίμνη Κουμουνδούρου

Βοηθάμε να σωθεί ό,τι απέμεινε… Η συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και πολιτών για τη διάσωση των βουνών μας είναι αναγκαιότητα.

οικότοπος φρυγάνων DSC05241 copy

Η αγάπη μας για τη φύση, ο στόχος μας να γίνουν οι πόλεις μας πιο ανθρώπινες, το λεκανοπέδιο να μη μετατραπεί σε μια απέραντη τσιμεντούπολη και η επιθυμία μας να απολαμβάνουν και τα παιδιά μας την προστασία των ορεινών όγκων της Αττικής και στο απώτερο μέλλον, δίνει δύναμη και ελπίδες στην κοινή προσπάθεια πολιτών, φορέων και πολιτείας (αναφερόμαστε στο κομμάτι της που έχει την ίδια επιθυμία και όραμα με μας) αλλά και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο.

Οικοσύστημα Αιγάλεω,  Ποικίλου όρους, 

Λίμνης Κουμουνδόυρου     ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

 

Capparis spinosa Ποικίλο 29 05 2010

Merendera attica 2542 copy

 

Melanargia russiae_ DSC02126

 

 

 

Orchis italica DSC00275

Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου: Στηρίζουμε την προσπάθειά τους για τον χαρακτηρισμό του οικοσυστήματος Αιγάλεω – Ποικίλου & λίμνης Κουμουνδούρου ως περιοχής προστασίας της φύσης και την υπαγωγή της σε νομικό και διαχειριστικό καθεστώς περιβαλλοντικής προστασίας, με παρέμβασή τους στο ΥΠ.Ε.Κ.Α.

Λεπτομέρειες για το οικοσύστημα και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα θα βρείτε: http://xaidari.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html

Comments are closed.