15ο Δημοτικό Ηλιούπολης

Tρίτη 10 Μαρτίου 2009

Δενδροφύτευση στη σχολική αυλή.

Οι κηπουροί του Δήμου κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία. Τα παιδιά παρατηρούν και περιμένουν…..

 

 

 

 

Ήρθε η ώρα που περίμεναν! Μαζί με τους κηπουρούς και τους γεωπόνους του Δήμου φυτεύουν…


…..και περιμένουν με υπομονή τη σειρά τους….

Συμμετείχαν στη δενδροφύτευση της σχολικής αυλής. Της δικής τους αυλής!


 

24 Φεβρουαρίου 2009

Ωρα 8:30 π.μ., στο 15ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, Αργυρουπόλεως και Αλιμούντος, σε συνεργασία με τη γεωπόνο του Δήμου Ηλιούπολης κα Βάσω Τσορβά, είχαμε ενημερωτική ομιλία -συζήτηση με τα παιδιά του σχολείου, για το σημαντικό ¨ρόλο¨ του πράσινου στο περιβάλλον μας. Σκοπός της ενημέρωσης αυτής ήταν η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά και η συμμετοχή τους στη συντήρηση του πράσινου της σχολικής αυλής (λόγω της επικείμενης δενδροφύτευσης στην αυλή και τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου).

Στη φωτογραφία ένα απο τα τρία τμήματα, στα οποία μοιράστηκαν τα παιδιά του σχολείου για να γίνει η ενημέρωση, με τη διευθύντρια κα Δημοπούλου.

Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2008

Μετά απο συνεννόηση με τη Διευθύντρια του σχολείου προσδιορίστηκαν οι απαιτούμενες εργασίες και τα απαιτούμενα υλικά για τον εμπλουτισμό του πράσινου της σχολικής αυλής, για τις οποίες ενημερώνουμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αγαδάκο, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου (Δημο Ηλ.-24-11-08-Απαιτούμενες Εργ. 15ο Δημοτικο, 15ο Δημ.-5-12-08-Υλικά-Εργασίες).

Αύγουστος 2008

Απο την τεχνική υπηρεσία του Δήμου κατασκευάστηκε παρτέρι μήκους 17 μ. κατά μήκος του μαντρότοιχου από τη μεριά της Αργυρουπόλεως.

Ιούνιος 2008

Μετά απο την επικοινωνία μας με τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Δημοπούλου, διατυπώσαμε τις 15ο Δημοτικό-10-06-08-προτάσεις μας σχετικά με τις απαραίτητες παρεμβάσεις στην αυλή του σχολείου, προκειμένου να εμπλουτιστεί με πράσινο για την προστασία των παιδιών.

 

Comments are closed.