10ο Δημοτικό Ηλιούπολης

Η κύρια είσοδος του σχολείου, επί της οδού Μυκόνου

Η πρότασή μας προς τη δημοτική αρχή συνίσταται στην κατασκευή από τον Δήμο των παρτεριών και από την Κι.Π.Η. την προσφορά των κατάλληλων δέντρων και φυτών καθώς και των υλικών για το αυτόματο πότισμα, που θα βρούμε από χορηγούς 10o Δημ. ΠΡΟΤΑΣΗ

3 Απριλίου 2012

Στη δεύτερη συνάντησή μας με τους αντιδημάρχους κ. Σεφτελή και Χατζηδάκη, στην οποία συμμετείχε και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Λυμπεροπούλου, τέθηκε ένα χρονοδιάγραμμα προκειμένου να υλοποιηθούν μέσα στο τρέχον έτος οι προτεινόμενες επεμβάσεις .

Περισσότερα διαβάστε στο Δελτίο τύπου 8/4/12 http://kipi.gr/?page_id=1982

12 Μαρτίου 2012

Ένα μέρος της μπροστινής αυλής, επί της Μυκόνου

Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα με τους Αντιδημάρχους Ποιότητας Ζωής κ. Σεφτελή και Τεχνικών έργων κ. Χατζηδάκη, τον. κ. Κωνσταντινόπουλο Οδυσσέα, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την κ. Κατσορίδα γεωπόνο του Δήμου, συζητήθηκε το πρασίνισμα της σχολικής αυλής του 10ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μυκόνου, στην περιοχή “Γούβα” της Ηλιούπολης.

Ενα μέρος της αυλής επί της Πάφου

 

 

 

Το μπροστινό τμήμα της αυλής επί της Αιγίνης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η περιοχή αυτή ίσως είναι η πιό υποβαθμισμένη της πόλης, το δε συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται πολύ κοντά στην οδό Βουλιαγμένης και 500 το πολύ μέτρα σε ευθεία, από το Μετρό “Αγιος Δημήτριος”.

Μοναδικό “πράσινο” σημείο της Γούβας είναι το παρκάκι που βρίσκεται πίσω από το σχολείο, ανάμεσα στους δρόμους Πάφου, Αγ. Κωνσταντίνου, Αιγίνης και Β. Ηπείρου.

Το πίσω μέρος της αυλής, κάτω από το παρκάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.